Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

To Διαιτολογικό Γραφείο Studio Διατροφής βρίσκεται σε συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 («ΓΚΠΔ»), το Νόμο 4624/2019 καθώς και λοιπές κανονιστικές διατάξεις και αποφάσεις και γνωμοδοτήσεις της εθνικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων, κατά την επίσκεψη στον ιστότοπο του Studio Διατροφής studiodiatrofis.gr και τη χρήση των υπηρεσιών του. Ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά την πολιτική απορρήτου πριν από την περιήγηση στη σελίδα και  χρήση των υπηρεσιών του studiodiatrofis.gr. Αν δεν συμφωνεί, θα πρέπει να εγκαταλείψει τον ιστότοπο και να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Η παρούσα πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο χωρίς να ενημερώνουμε τον επισκέπτη/χρήστη για τυχόν αλλαγές. Η ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης της πολιτικής απορρήτου θα αναγράφεται στο τέλος του παρόντος εγγράφου. Ο επισκέπτης/χρήστης θα πρέπει να ελέγχει περιστασιακά την πολιτική απορρήτου για τυχόν αλλαγές και η οποιαδήποτε επίσκεψη του στον ιστότοπο του Studio Διατροφής και χρήσης των υπηρεσιών του προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του επισκέπτη/χρήστη με την πολιτική απορρήτου ακόμα και μετά τις όποιες αλλαγές.

Ο ιστότοπος του Studio Διατροφής συλλέγει προσωπικά δεδομένα όταν είναι απολύτως απαραίτητο, με διαφανή τρόπο και μόνο για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς που συνδέονται πάντα με την παροχή προς εσάς συγκεκριμένων υπηρεσιών υγείας. Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε, να ενοικιάσουμε, να διανείμουμε, ή να δημοσιοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε. Για άτομα κάτω των 16 ετών η συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων είναι υποχρεωτική. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε αφορούν: 

  • Την παρακολούθηση επισκεψιμότητας του ιστοτόπου studiodiatrofis.gr μέσω του Google Analytics. Οι πληροφορίες που συλλέγονται αφορούν τη δραστηριότητα του επισκέπτη/χρήστη ώστε να ενημερωθούμε για τον αριθμό των ατόμων που επισκέπτονται και χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας καθώς και να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Για τα δεδομένα αυτά δεν έχει οριστεί ημερομηνία λήξης. Οι πληροφορίες που καταγράφονται όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, το λειτουργικό σας σύστημα δεν μπορούν να σας ταυτοποιήσουν σε εμάς. Επίσης, δεν έχουμε πρόσβαση στην διεύθυνση IP του υπολογιστή σας η οποία επίσης καταγράφεται από το Google Analytics. Η Google αποτελεί τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων ο οποίος συμμορφώνεται  με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
  • Τους συνδέσμους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περίπτωση που επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου. Ότι δεδομένο παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από τον ιστότοπο μας ή μεταβιβαστεί ή υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων και θα αποσταλεί σε εμάς κρυπτογραφημένο μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) και το οποίο αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές.
  • Τα δεδομένα που συμπληρώνονται στις φόρμες επικοινωνίας και ραντεβου σε περίπτωση που τις χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ότι δεδομένο παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από τον ιστότοπο μας ή μεταβιβαστεί ή υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων. Τα δεδομένα αυτά προορίζονται αποκλειστικά για την απευθείας επικοινωνία μεταξύ του Studio Διατροφής και των  επισκεπτών/χρηστών και για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της ιστοσελίδας του Studio Διατροφής. 

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, τηρούνται για χρονικό διάστημα που καθορίζεται από το σκοπό της επεξεργασίας. Μετά την παρέλευση του χρονικού αυτού διαστήματος τα δεδομένα διαγράφονται ή/και καταστρέφονται με ασφάλεια, εκτός εάν προβλέπεται ή επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία διαφορετική περίοδος τήρησης. Κατόπιν αιτήματός σας, θα προβούμε σε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, εκτός αν η Νομοθεσία επιβάλλει διαφορετική αντιμετώπιση.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας αποσταλεί αντίγραφο ή να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα που βρίσκονται στον ιστότοπο του Studio Διατροφής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@studiodiatrofis.gr. Επιπρόσθετα, έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων ανα πάσα στιγμή, καθώς και να προβείτε σε διόρθωσή τους. Μπορείτε, επίσης, να εναντιωθείτε στη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στην περίπτωση που αυτή δεν γίνεται για τον σκοπό για τον οποίο συνεναίσατε.

Η φιλοξενία του ιστότοπου studiodiatrofis.gr πραγματοποιείται από το Papaki το οποίο συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679 και το οποίο εφαρμόζει τις κατάλληλες πρακτικές, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλίσει την αντιμετώπιση των προκλήσεων ασφαλείας που αντιμετωπίζονται σήμερα στο διαδικτυακό περιβάλλον.

Για τα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύουμε στη βάση δεδομένων μας λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της ασφάλειάς τους. Σε περίπτωση παράνομης παραβίασης τους και εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί, θα σας ενημερώσουμε σχετικά όπως και τις αρχές εντός τριών 24ώρων από την παραβίαση.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετική με την ιστοσελίδα studiodiatrofis.gr μπορείτε να απευθυνθείτε στο info@studiodiatrofis.gr.

Πολιτική Cookies

Όροι χρήσης

Τελευταία ενημέρωση 26/11/2022